Impact of replacing the old chicken and add soy protein in Alvezaawih qualities Barker beef
محتوى المقالة الرئيسي
الملخص
The purpose of this study was to determine the impact of added soy protein humidifier concentration of different ratios of bovine Alberkr mix that was to bring the old chicken shop pure beef in five ratios
تفاصيل المقالة
كيفية الاقتباس
1.
Impact of replacing the old chicken and add soy protein in Alvezaawih qualities Barker beef. Baghdad Sci.J [انترنت]. 1 ديسمبر، 2006 [وثق 19 نوفمبر، 2024];3(4):609-15. موجود في: https://bsj.uobaghdad.edu.iq/index.php/BSJ/article/view/745
القسم
article
هذا العمل مرخص بموجب Creative Commons Attribution 4.0 International License.
كيفية الاقتباس
1.
Impact of replacing the old chicken and add soy protein in Alvezaawih qualities Barker beef. Baghdad Sci.J [انترنت]. 1 ديسمبر، 2006 [وثق 19 نوفمبر، 2024];3(4):609-15. موجود في: https://bsj.uobaghdad.edu.iq/index.php/BSJ/article/view/745